aşk -bahardır- abiler bir düşünün isterseniz - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

aşk -bahardır- abiler bir düşünün isterseniz

@ güneşin de etkisiyle haddinden fazla bahar bugün. iyi ki ama bugün iyi ki bahar.
iyi ki güneş. iyi ki aşk. allahım şükürler olsun.

@ hemen solumda oturuyordu. gucci marka siyah çantasıyla ilgilenmedim! koyu yeşil ojeleriyle de. permalanmış sarı saçlarını da dert edinmedim. hakeza ne füme renkli deri ceketiyle ne de güneş gözlüğü ile okumaya çalıştığı kitapla ilgilenmedim! ama o kokusu yok muydu o baş döndüren aynı anda hem cenneti hem cehennemi yaşatan. beni baştan çıkaran o kokuydu. allahım affet!

@ metrobüs diyorum nimet mi külfet mi bilemedim hâlâ? sabahın 10:15 i ama hala göğüs göğüse, omuz omuza çarpışmalar, yer yer hafif çaplı yaralanmalar. hani bana kalsa metrobüse biniş anı kadın ve erkeğin eşit olduğu tek mecra derim! allahım sen bilirsin.

@ eskiden oysa 128ler (bostancı-mecidiyeköy) vardı. evet belki birbuçuk iki saatte giderdik ama kitap falan okurduk. şimdi yaraları sarıp kitabın kapağını açana dek ineceğimiz yere varıyoruz. çok çok hızlı herşey...

@ bu arada tehlikenin farkında mısınız sevgili dostlar, aziz romalılar? 
   bir kısım sosyal medyada kar manzaralı son resimlere az önce baktık. ısınan havayla birlikte şimdi sırasıyla önce tomurcuklanan ağaç fotoları ve hemen akabinde fırıncı küreğinden hallice ayak manzaralı deniz fotoları var. geç kalmadan tedbirinizi alın!


@ son tahlilde usta şairlerimiz mutluluk üzerine çok kafa yormuşlar geçmiş vakitlerde. işte kimi resmini çizdirmeye çalışmış kimi kahvaltısız olmaz demiş. oysa ve bana sorarsan, mutluluk;  bir kuşun kanadındadır sevgilim.