ibrahim - kıyılar mutedil açıklar kaba dalgalı

ibrahim

hayat tuhaf falan değil ibrahim biz çok kalabalığız. misal dün akşam on beş dakikalık yolu bir buçuk saatte aldıktan sonra bugün skerim yolunu da yordamını da dedim ve otobüs yaptım. hiç olmazsa camdan dışarıya baka baka giderim. ve fakat dedim ya bu kadar insan, bu kadar araba ve bu kuşlar. ne çoklar.
hem nereye gidiyorlar böyle.
 nereye ibrahim.

twitter ?

oraya bakıyorum da twitterda herkesin bir derdi , kendince bir hesabı var. benim de var elbet ama tam olarak ne olduğunu bulamadım daha. sanırım zaman öldürmek asıl meselem. lakin dokuz canlı pezevenk vur vur ölmüyor....

hal yolundan geçiyoruz. beyaz nektarın borsası 2,50 - 3,50 arası.  kırmızı nektarin 1,50-2,50..

siyah mini elbiseli (hayır yanlış okumadınız bayağı mini bir elbise işte) uzun saçlı uzun boylu esmer bir hatun caddede yürürken halk otobüs şoförümüz düt yaptı ağır akan trafikte. kız şampuan reklamındakine benzer bir ahenkle ve esmer saçlarıyla birlikte döndü. şoför kapıyı açtı kız bindi. ben ve orta yaşlı bir kaç abi ağzınız açık öyle baktık. sonra diğerlerinden önce ben klişeyi patlattım. lan lan lan hani kadın erkek eşitliği vardı bu ülkede.. beni , değil durak harici bazen durakta bile almıyor bu conconlar. sonrası isyaağğnnn ve halil sezai..

ve rica ediyorum de-sımart artık arama beni.
ömrümü yediniz lağnn . istemiyorum hiç bir paketinizi.